Peugeot Expert 2012: Comfort regeleenheid

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 2000

Hallo,

Is het mogelijk om van bovenstaande auto de comfortmodule om te coderen zodat:
-De spiegels inklappen wanneer op slot, en uitklappen wanneer open.
-De verlichting als z.g. coming/leaving home functie werkt.

Alvast bedankt voor de reacties.

volgwagen

Geplaatst door volgwagen (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Expert? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

trucker0werner (0) PRO, 11 jaar geleden

coming home and leaving home kun je via de radio zelf instellen 0, 15,30,60sec zijn de opties. volgens mij staat dit gewoon in handleiding beschreven

wat betreft het automatisch inklappen dit kan alleen als de auto electrisch inklapbare spiegels heeft.
tenminste er moet dan volgens mij een instelling zijn dat je kunt wijzigen en zo ervoor zorgen dat ze automatisch inklappen bij het op slot zetten van de auto
dit zal door de dealer alleen mogelijk zijn (ze zullen moeten zoeken of het mogelijk is en of de optie er ook daad werkelijk er is, maar verwacht van wel)
ook kan het mogelijk zijn dat auto op contact en met de schakelaar spellen de functie activeert en deactiveert echter die weet ik zo niet

volgwagen (0) PRO, 11 jaar geleden

Coming home and leaving home zit er op deze uitvoering niet op. In het menu ook (nog) niet tegengekomen. Bedenk me net dat de wagen dan ook voorzien moet zijn van lichtsensor(?)

Spiegels ga ik nog even achteraan er zitten idd elektrisch inklapbare op. Zoals je al zegt heb ik ook ergens gelezen dat je dit met de schakelaar kunt instellen(Op contact knop van inklappen indrukken en ingedrukt houden, van contact zetten) maar dit werkt niet.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Expert of stel zelf een nieuwe vraag.