Peugeot 307: condens

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

hallo

ik heb sinds kort een peugeot 307 break met airco

het probrobleem is dat als het een vochtige nacht is geweest de ramenaan de binnen kant van de auto een dikke laag condens zit .
kan het zijn dat dit met de stand van de airco te maken heeft of wijst dit op een ander euvel

b.v.dank rono

rono

Geplaatst door rono (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

andreas08 (0) PRO, 17 jaar geleden

je kan controleren of de afvoer van de airco goed is en je kan ook op een andere manier er iets aan doen door 10 minuten voor je op je eindbestemming komt de airco uit te zetten zodat alle vocht bij de condensor opdroogt waardoor er veel minder water in de auto achterblijft

abxsport (0), 17 jaar geleden

Interieurfilter vervangen zal waarschijnlijk ook een hoop schelen, deze wordt vaak vergeten. Dan blijft er vocht in het interieurfilter zitten en dat komt dan in je interieur. Kost 15-20 euro oid en scheelt meestal al heel veel. Verhaal van andreas08 is ook n hele goede, weet niet of er een echte uitknop op de airco zit. Anders de ventilatie/airco op ECO zetten dan is de airco uit.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.