Peugeot 508 SW 2014: Foutmelding UREA blijft na bijvullen

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 133

Hoi,
Van de week kreeg ik de melding om mijn adblue bij te vullen. Ik heb dit dezelfde dag nog bijgevuld aan de pomp, doch de melding blijft. Er is op het moment dat ik gevuld heb ongeveer 9 liter ingegaan. Na wat navragen heb ik begrepen dat het bakje van de adblue stuk zou kunnen zijn. Zou dus een flink stuk gaan kosten. Mijn vraag, is er iemand die hier meer kan over zeggen en eventueel een tip kan geven hoe of waar ik dat goedkoper zou kunnen laten repareren?
Alvast bedankt.
Gr, Martin

Marrut

Geplaatst door Marrut , lid sinds 1 jaar geleden

3 Reacties

Beste antwoord, geplaatst door hans4074 PRO, 1 jaar geleden

Een defecte ureumtank is heel goed mogelijk (komt helaas vaak voor), maar eerst uit laten lezen en de daarbij behorende controles uitvoeren. Dat wordt dus een ritje naar de dealer.

    Ok, bedankt voor uw antwoord. - Marrut, 1 jaar geleden

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Er zitten 2 milieu systemen op deze peugeot , waarschijnlijk is systeem 2 de oorzaak , dealer bezoekje vereist.

Marrut, 11 maanden geleden

Probleem is opgelost, tank vervangen 1135€

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 508 SW of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.