Peugeot 306 2.0 HDI: Gasklep/pedaal positie sensor.

Bouwjaar: 2001

Goeie dag, de gasklep/pedaal positie sensor van mijn peugeot moet vervangen worden, waar zit dat ding en is die goed zelf te vervangen?

Groeten,

Ferryman

Geplaatst door Ferryman (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Onder de motorkap, volg de gaskabel. En hij moet na wisselen worden gereset dus is niet zo te doen, maar is er niet wat anders aan de hand??Bedrading of zo??

Ferryman (0), 18 jaar geleden

M'n garage heeft dat ding al 3 keer gereset (motormanagement lampje uitgedaan) en gister gekeken naar fouten in bedrading of aansluitingen. Nu hebben ze een nieuwe voor me besteld want hij is stuk zegt men.

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik hoop het voor jou want dan is het gelijk opgelost maar wat betreft deze storing zijn er nog al wat mogelijkheden, we wachten af.

Ferryman (0), 18 jaar geleden

Het lampje is opeens weer aan. Is dit de sensor aan het eind van de gaskabel,waar de kabel over een wieltje naar beneden loopt, een vierkant printje ingegoten in kunsthars met een stekkertje erop met een witte, rode gele en groene draad?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.