Peugeot 307: hard lawaai! als je gaat rijd

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v aut

hallo mijn 307 zo dra ik in beweging kom boven de 15 km dan lijkt net of je de wiellagers hoort maar dan echt dat ie op is dus vrij hard geluid en bij de 70 km is het gewoon niet om aan te horen zo een hard geluid , heb andere fusee er onder gedaan met goede wiellagers maar nog is het geluid lijk of iets kei hard aanloopt wie weet wat het kan zijn of heb iemand een idee, wat het zou kunnen zijn

slick187

Geplaatst door slick187 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

hans4074 (0) PRO, 12 jaar geleden

Hoe zou een garage dit controleren denk je? Me dunkt wielen van de grond en een draai aan elk wiel geven en luisteren. Als het een wiellager is wat zo rot is als je omschrijft, dan pik je em er op deze manier gelijk uit. Dus even op verantwoorde manier de wagen per wiel opkrikken, met de hand het wiel een draaier geven, en je oor te luister leggen.

slick187 (0), 12 jaar geleden

ben langs gegaan bij de dealer en de wiellagers zijn het zeker niet maar het klinkt zo als maar hun weten niet zo ff snel wat het is maar dat geluid is vreselijk

hans4074 (0) PRO, 12 jaar geleden

De rechter aandrijfas heeft halverwege nog een steunlager. Deze misschien defect? Alhoewel dit dan ook zeker opgemerkt had moeten worden bij/door een dealer.

henri64 (0), 12 jaar geleden

ik heb het ook ooit gehad bij mijn 206 sw , toen waren het de banden die gecupt waren , rond de 80 was t niet om aan te horen.
wie weet

pascalletje (60), 12 jaar geleden

Hallo Slick, ik denk dat het probleem herken. Ik heb het gehad bij een alfa 147. Probleem zat daar in de achterbanden die verkeerd afslijten.

slick187 (0), 12 jaar geleden

de dealder heeft me verteld dat de lv draag arm krom is en dat de lager en naaf ook gedaan moten worden en als dat gedaan is is het harde aanloop geluid mischien weg maar als dat er nog is dan kan het aan de automaat bak liggen maar dat weet ie niet zeker , weet iemand als een auto een bussluis gepakt heb dus van onderen een klap gehad heeft of je dan schade aan je automaat bak kan hebben????

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.