Peugeot 307 Break 2003: Houdt in

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: RHS, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 79

Hallo,

Eerst het verhaal... Mijn koppelingslang is kapot gegaan tussen de koppelingcilinders en deze is vervangen. Helemaal top.

Nu heb ik het volgende probleem. De auto trekt voor geen ene meter meer.

Wat is er allemaal afgegaan voor monteren koppelingslang
1. Luchtfilter
2. Accu

Ik ben naar de Peugeot dealer geweest om te vragen of er nog iets ingeleerd weer moest worden, dit is niet het geval. Monteur heeft nog even onder de kap gekeken en zag verder geen gekke dingen, alles is aangesloten.

Wat kan dit zijn?

Mijn eerste gedachte was luchtfilter, maar is vrijwel uitgesloten ook door de dealer.

Blijft de accu over.... Zou het kunnen dat ie nu in noodloop staat? De auto trekt gewoon niet maar rijdt verder prima (langzaam), ik kom met moeite boven de 120-130km/u uit in de 5.

Dank.

Peug_307

Geplaatst door Peug_307 , lid sinds 6 maanden geleden

1 Reactie

kaleido 1 PRO, 6 maanden geleden

Uit laten lezen en software updaten denk dat doordat de spanning er af geweest is de auto electronisch de weg kwijt is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 Break of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.