Peugeot 206: inbouwen cruisecntrol

Bouwjaar: 2004

Vraag betreffende inbouw cruisecontrol. Is hier een cruisecontrol voor te krijgen. Of moet kan ik makkelijker een universeelunit plaatsen. Volgens mij is het namelijk elektronisch geregelde brandstofpomp (2.0 HDI)

defenceguy

Geplaatst door defenceguy (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

T luteijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Uw peugeot dealer kan de achteraf inbouw van een cruise controle verzorgen. John gold levert hier sets voor,ook voor elektronisch geregelde gaspedalen. De meeste dealers doen zaken met deze firma die perfekte cruise controls voor achteraf inbouw in peugeot(en andere merken) levert Wat u bedoelt met universeel unit weet ik niet precies maar het is inderdaat niet altijd mogelijk om eem universele cruise in te bouwen in een auto met elektronisch gaspedaal. John Gold levert hier aangepaste sets voor.

Erwin2907 (0), 18 jaar geleden

ja, john gold heeft zulke cruise controls. als je het bij je peugeot garage laat doen gebruiken zij ook john gold. reken bij zelf inbouwen op ca. 300 euro en als je het laat doen ca. 500 euro.

defenceguy (0), 18 jaar geleden

ik heb het nagezocht op john gold, bedankt voor de reakties

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.