Peugeot 106 2003: Ineens Hoog in toeren

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: HFX, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 44

Hallo.
sinds een week een autotje gekocht en regelmatig in gereden. Ineens tijdens het rijden liet ik het gaspedaal los om te remmen en ineens ging hij flink hoog het toerental in zonder dat ik het pedaal ook maar aanraakte. Vervolgens maakte het geluid van de motor een op en neer geluid en zo deed de toerenteller ook. Maar aan de kant van de weg gezet, uitgezet , even gewacht en wanneer ik deze startte ging hij snel oplopend naar de 6000 toeren. Snel uitzetten en dit ging een tijdje door, kijk filmpje. Na een tijdje gewacht opnieuw gestart en het probleem was helemaal weg. Ik weet niet wat er aan de hand is en weet ook niet of dit eenmalig is en if het veilig is.
Als iemand hier iets van af weet hoor ik het graag!!!

Yanu van Ginkel

Geplaatst door Yanu van Ginkel , lid sinds 1 maand geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.