Peugeot 307: Inhouden motor en andere problemen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v XS

Hallo,

Bij mijn 307 houdt de motor, op onregelmatige tijden, bij +/- 2800 toeren in. Hij is dan niet meer vooruit te branden. Zelfs als je plank gas of half gas geeft dan is de acceleratie het zelfde.
Bij een koude start, wanneer je wegrijdt en het gaspedaal op de zelfde stand houdt, rolt de auto vooruit waarna de auto opeens vooruit schiet.
Als je normaal rijdt en gas los laat, waarbij de auto vertraagt en het toerental tot ongeveer 1600 toeren terugzakt, en hierna weer gas geeft dan lijkt het net of de auto verzuipt. Het lijkt wel of de auto eerst moet nadenken wat hij gaat doen.
Wanneer je de auto start en de benzinetank is half leeg, dan is er een benzinelucht te ruiken in het interieur. Bij een volle tank ruik je niets.

Wat kunnen de oorzaken zijn van deze problemen.

Alvast bedankt.

joyrider

Geplaatst door joyrider (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (10) PRO, 17 jaar geleden

om tebeginnen moet je het storings geheugen van de auto laten uitlezen daar zullen best wel storingen in staan die dan verholpen moeten worden.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum