Peugeot Expert: linker electrisch raam werkt niet

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 20

l.v. electrisch raam doet het niet meer, relai hoor je wel klikken en rechter raam werkt wel

he-ll-53

Geplaatst door he-ll-53 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Expert? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

firedriver (50), 10 jaar geleden

Mogelijk is de motor defect, kan je testen na het afnemen van de deurpaneel.
Gr.
Jantje

he-ll-53 (0), 10 jaar geleden

nee motor is goed. ik heb er een plus draad bij gezet en een aparte schakelaar in het deurpaneel, het is wel niet standaard maar hij werkt weer.
bedankt voor je reacktie

firedriver (50), 10 jaar geleden

Dag he-ll-53
Als je de stekker van die motor eruit trekt en er een voltmeter op aansluit, kan je dan de spanning aflezen nadat je de schakelaar bediend heb, functie van de schakelaar is om het mogelijk te maken dat als je de schakelaar naar boven of naar onder bediend je een wissel hebt van + en -, motor zal dan links of rechts draaien naar gelang de stand van de schakelaar.
Vermits dat als je een andere bron heb gebruikt van +, moet er toch iets elektrisch fout zijn.
Probeer eens de andere deurschakelaar schakelaar te demonteren en die dan te testen waar het probleem is, mischien de schakelaar dat vervangen moet worden, op schroot vindt je ze toch met hopen, en je hebt dan een orginele, het is maar een tip.
Zekering is volgens mij ok, als je de relais hoort klikken, denk eender dat je de klik hoort van de schakelaarmechanisme.

Gr.
Jantje

he-ll-53 (0), 10 jaar geleden

jantje, bedankt voor je reactie. zover was ik ook al maar was ook niet het geval. duurde me te lang dus heb er een plusdraad bij getrokken en een aperte schakelaar in het deurpaneel geplaatst. auto is inmiddels verkocht en de nieuwe eigenaar was tevreden . mvg martin.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Expert of stel zelf een nieuwe vraag.