Peugeot 307 SW HDIF 1.6 110pk: Motorvalt terug naar stationair, geen oplossing?

Bouwjaar: 2004

Na het probleem met het trillend stuur nu dit weer:(eindelijk opgelost, zie andere thread) Bij 13000 km valt de motor geregeld stil, alleens stationair. Auto nu bijna twee weken bij garage, oplossing nog niet in zicht. Men zit met de handen in het haar. Waarschijnlijk iets met een klep die vast blijft zitten in het dieselsysteem. (Motor 1.6 HDIF 110 pk)Na resetten Motormanagement, kwartiertje rijden, weer stilvallen. Enz. enz. Garage dacht aan hangende elektrische klep in brandstofsysteem. Getracht met onderdelen van een gloednieuwe 407 de zaak op te lossen, niet gelukt. Peugeot nederland adviseerde dringend oude klep terug te zetten en beslist niet met de auto te rijden. Wordt vervolgd. Ik zit nu reeds bijna 2 weken zonder mijn auto. Ik hoop dat het voor de vakantie opgelost is. Anders geven ze me in ieder geval wel een gelijkwaardige auto gelukkig.

Paul8569

Geplaatst door Paul8569 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Systeem is toch wel wat anders als een dw10 a of bted maar er zitten wel een paar stukken slang tussen misschien is het toch mogelijk, denk erom als je dit het eerst leest denk je die vent is gek, dat kan niet, want het inlaatkanaal staat altijd onder druk maar ik heb het toch echt meegemaakt. succes Oldtimer."Roodhoofd."

Paul8569 (0), 19 jaar geleden

Auto staat bij dealer sinds begin juli. Er wordt een modificatie of zoiets ingebouwd. Hoop dat 16 augustus auto klaar is

Paul8569 (0), 19 jaar geleden

Auto staat bij dealer sinds begin juli. Er wordt een modificatie of zoiets ingebouwd. Hoop dat 16 augustus auto klaar is

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Heb nog niets gehoord van modificatie's maar dat zegt ook niet alles, we horen of zien het wel. Groeten "roodhoofd"Oldtimer.

Paul8569 (0), 19 jaar geleden

Na mijn vakantie gelijk op 16 augustus gebeld met de dealer of de auto klaar was. Neen dus. Kon nog wel langer duren. Bel vrijdag nog maar eens. Vrijdags gebeld, kwam geen spat verder. Op de vraag of de leasemaatschappij maar eens moest bellen kwam een positief antwoord, Tja, misschien kan dat e.e.a. bespoedigen....Vandaag, 25 augustus ( de auto staat inmiddels 1 maand en 2 weken stil) maar weer eens gebeld. Ja, misschien komt deze week het onderdeeltje binnen. Ondertussen al veel tijd verloren door het gemis van mijn navigatie systeem, vooral in België. Bedrijf waar ik werk wordt nu ook een beetje boos. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. De dealer wordt eigenlijk door Peugeot voor AAP gezet. (Dealer kan er ook niks aan doe, zij willen wel...)

WORDT VERVOLGD!!!!!!
Misschien moet ik hier een wekelijkse SOAPSERIE van maken?

Paul8569 (0), 19 jaar geleden

Nou, vandaag staat de auto precies 2 maanden bij de dealer, een soort jubileum. de auto is 4 maanden vandaag en daarvan 2 maanden in de garage....Onderdeel is inmiddels in de auto gezet, maar nu dieselt hij na, en kon ik dus de auto nog niet ophalen. Peugeot maakt hier een goede beurt mee...... maar niet heus. Niet echt reclame dacht ik zo. Ik heb alles al geprobeert, de lease maatschappij ingeschakeld, maar weer eens bellen, maar niks helpt. Men doet zijn best.....maar kan ook niet meer doen.

WORDT VERVOLGD!!!!

Paul8569 (0), 19 jaar geleden

Vandaag, 10 september, de auto opgehaald. er is een kompleet nieuw deel geplaatst, met kleppen en sensoren. ( Zag dat het een onderdeel is dat in Japan gemaakt wordt.) De auto rijdt weer prima!!. Het blijft raar dat zulke onderdelen 2 maanden nodig hebben om naar nederland te komen. Wie er een foto van wil hebben zegt het maar!!

Ik ben allang blij dattie het weer doet!!!

Einde soapserie.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.