Peugeot 206: peugeot start slecht valt vaak uit

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

deze peugeot start slecht en valt vaak uit bij het uitlezen kwam eruit dat de stationairregelmotor slecht zo werken is deze schoon te maken en in te leren komt dit vaker voor en de auto had nog een storing namelijk hij zou een defecte katalysator hebben maar daar geloof ik niet in wanr daar door start de auto niet slecht alvast bedankt

mol vw

Geplaatst door mol vw (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

peugeottechnieker (0) PRO, 16 jaar geleden

Dit is een item wat al heel wat keren de revue gepasseert is op dit forum. Het probleem wordt meestal veroorzaakt door de bobine. Er zijn 2 merken,te weten sagem en elektrofil. Als er een sagem bobine op zit direkt vervangen door een elektrofil en de bougie kappen ook mee vervangen. De sagembobine is te herkennen aan een rechthoekige achterzijde en de elektrofil aan een afgeronde achterzijde. Als je te lang wacht beschadigt het stationair gedeelte van de inspuitcomputer. en dat wordt het een dure grap.
De storing van de katalysator begrijp ik niet helemaal maar het kan te maken met een defekte lambda sonde of een gescheurde bevestigingsmoer in de voorste uitlaatpijp.
belangrijkste is eerst kijken welke bobine u heeft.
Succes,

PT nieker

mol vw (0) PRO, 16 jaar geleden

bedankt voor je antwoord ik ga er na kijken

peugeottechnieker (0) PRO, 16 jaar geleden

En is het probleem al opgelost ?

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.