Peugeot Partner: probleem richtingsaanwijzer en standlichten

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6Hdi

Beste,

sedert een tijdje heb ik dat als ik mijn richtingsaanwijzer (rechts) gebruik hij 3 keer pinkt en dan dan beginnen de standlichten te branden. Geef ik een klein tikje tegen de de hendel van de richtingsaanwijzer, dan gaat het standlicht uit en begint de richtingaanwijzer te branden en is het opgelost.

Het is ook dagen dat hij het allemaal perfect doet.

Dit weekend ging ik parkeren en ik doe mijn deur open en het begint te piepen zoals de lichten nog zouden aanliggen. Alles nagekeken en waren uit. Bij het terugkomen kon ik auto niet meer openen met de knopjes op de sleutel en kwam er op de boordcomputer eco mode.


Kan iemand me zeggen hoe dit kan komen en hoe dit op te lossen is aub.

Antonio1980

Geplaatst door Antonio1980 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

dannybmw (0) PRO, 8 jaar geleden

Waarschijnlijk zit het in je schakelaar (keuzehendel) van de knipperlichten en grootlicht, gaan regelmatig kapot bij peugeot

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.