Peugeot 307: programmeren klapsleutel

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: RFN, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 100

heb een 307 cc uit 2004. betreft een ingevoerde auto uit duitsland. het probleem is het programmeren van de nieuwe origineel aangeschafte klapsleutels van peugeot. Het betreft klapsleutels met dakfunctie waarvan de module nog aangeschaft moet worden. het inlezen gaat prima. diagnostics prima. maar programmeren van de sleutels lukt niet. nu word er gezegt dat dit komt omdat het een ingevoerde auto is. Helaas hoor ik nog meer waanzinnige berichten van peugeot zelf. En helaas zovelen met mij. Ik hoop op een ophelderend antwoord op mijn vraag.

Bijvoorbaat dank voor jullie moeite om mijn vraag te beantwoorden.

Michael Berkhout

michael berkhout

Geplaatst door michael berkhout (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

michael berkhout (0), 5 jaar geleden

dit zal ik zeker doen

Hans4040 (310) PRO, 5 jaar geleden

[quote=michael berkhout]dit zal ik zeker doen[/quote]

Wat zal je zeker doen..?

harry4203 (435) PRO, 5 jaar geleden

hoe kom je aan origineel aangeschafte klapsleutels, een 2004 307 heeft geen klapsleutel en naar ik weel weet kun je die dan ook niet zomaar inleren. (bsi en com 2000unit ongeschikt)

arjenhofstra (0) PRO, 5 jaar geleden

Inlezen lukt wel, maar programmeren niet. Wat versta je onder inleren dan? Wat voor foutmelding krijg je tijdens de inleerprocedure?
De code wordt wel geaccepteerd?
En een klapsleutel is volgens mij inderdaad alleen geschikt voor de 2e generatie (vanaf 2005) 307.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.