Peugeot 307 SW 2004: RT3

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600

Hallo,
Sinds kort in bezit van een 307 SW 1.6 uit 2004. Auto bevalt goed alleen valt telkens de RT3 uit ( met het kleurenschermpje). Hij start meestal vanzelf weer op maar valt daarna weer weg. Vooral wanneer ik ook maar iets wil doen met de knoppen. Ook wel eens vluchtig een melding voorbij zien komen over de temperatuur. Na zo'n herstart begint de radio met de zender die onder mem 1 zit. Klok blijft wel juiste minuten weergeven maar uren niet. Heb wel eens gelezen over 2 fans die boven de radio zitten voor koeling van het systeem. Kan het daar aan liggen, voor ik de boel los haal.

En mocht ik dit probleem kunnen verhelpen kan mij iemand dan helpen aan software update voor systeem en nieuwste/laatste kaarten update benelux ? Ik heb zelf geen brander meer dus zoek echt cd roms dan.

Gr.
Ruud

RdG65

Geplaatst door RdG65 , lid sinds 1 week geleden

5 Reacties

oldford PRO, 1 week geleden

Heb je de auto van een particulier gekocht of van een bedrijf?
In het laatste geval heb je recht op de "wettelijke" garantie en kostenlose reparatie door de verkoper.
Zie: https://mijn.bovag.nl/dossiers/non-confo...

RdG65, 1 week geleden

Van een bedrijf, en ik denk dat hij ook wel zou helpen het probleem op te lossen maar het is lowbudget. Daarom probeer ik erachter te komen wat het eventueel kan zijn.

harry4203 PRO, 1 week geleden

De laatste kaartupdate is volgens mij van 2016, eventueel kun je een firmwareupdate uitvoeren afhankelijk van de huidige versie. ik vraag me af of het reeel om te verwachten dt een nav nog correct werkt na 17jr, maar dit meer voor oldford en terzijde.

oldford PRO, 1 week geleden

Even off topic, als de verkoper ook de mening heeft dat een navigatie na 17 jaar het niet meer hoeft te doen, dan had hij dit feit voor de verkoop kunnen vermelden.

RdG65, 1 week geleden

Het aan en uit probleem is een heel stuk verbeterd nadat ik zekering 11 er even uit heb gehad en gelijktijdig ook die accupack uit de radio losgekoppelt heb. Nu nog de updates fixen. Zit nu 5.5D software op. Is die 5.52 een groot verschil, en past er nog een nieuwere als die op ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 SW of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.