Peugeot : Ruiten wisser interval

De interval stand(met rain sensor) werkt soms wel en soms niet. Zekeringen zijn goed. Kan verder in de zekeringenkast ook niets geks vinden. Heeft iemand een suggestie waar dit aan kan liggen?

Ronald1968

Geplaatst door Ronald1968 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

pieterp9094 (0) PRO, 18 jaar geleden

Heeft ie niet of een regensenor of een intervalschakeling en ben je hiermee in de war ?

Wreckerrm (0), 18 jaar geleden

Mijn ervaring is dat de regensensor niet altijd even goed werkt. Soms beginnen de ruitenwissers al bij een paar spatjes en soms zit de ruit al vol met druppels en dan nog geen beweging. Je bent echter wel afhankelijk van de druppen die op je sensor vallen en van de schoonheid van het glas voor de sensor. Een losse intervalstand heb je niet met een regensensor. Ik heb het ook wel eens meegemaakt dat de wissers blijven gaat terwijl en bijna geen regen meer naar beneden komt. Meestal zitten er dan vuile vegen voor de sensor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Overig of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum