Peugeot Expert 2012: Ruitenwissers werken niet meer

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 94

Geachte lezers van dit forum,

Sinds een maand doen de ruitenwissers van mijn Expert het niet meer. Ik heb de ruitenwissermotor losgehaald en getest met de accu van mijn motorfiets en deze werkt nog naar behoren. Ik dacht dat het probleem daarom bij de schakelaar zou zitten dus ik heb een andere stuurkolomschakelaar aangeschaft en aangesloten. Helaas heeft dit het probleem niet verholpen. Bijna alle schakelaars doen het, ook de functie voor de pomp van de ruitenwisservloeistof, maar de ruitenwissers blijven helaas stil.
Nu heb ik de stekker van de ruitenwissermotor doorgemeten en hier viel me op dat als ik de schakelaar van de ruitenwisser aanzet, de groen/gele (massa?) kabels bijna 12v aangeven, maar de gele en grijze kabel (die volgens mij stroom leveren aan de ruitenwissermotor) niets aangeven.
Kan iemand mij vertellen wat ik nog zou kunnen proberen om dit probleem te verhelpen?

Bij voorbaat dank.

rlndhkstr

Geplaatst door rlndhkstr (0) , lid sinds 8 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Expert? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Expert of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum