Peugeot 5008 2014: Storing versnellingsbak

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat

Helaas een probleem sinds afgelopen vrijdag: het begon met een waarschuwingslampje en de melding 'motor storing - laat verhelpen'. Het leek erop dat er een probleem was met het start-stop systeem, want die werd automatisch uitgeschakeld. Vervolgens kwam hier een paar minuten later een nieuwe melding bij 'storing versnelingsbak'. De auto schakelt niet meer automatisch. Er is nog wel handmatig te schakelen (zowel met pook as met flippers), maar niet verder dan 3 (het schakelen gaat overigens wel minder soepel dan voorheen). Het is nog wel mogelijk om een hogere versnelling te krijgen door wat harder te rijden (in zijn 3 dus!), even in N zetten en weer in A. De auto kiest nu 4 of 5. Dit is natuurlijk geen duurzame oplossing!

Taher73

Geplaatst door Taher73 (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 5008? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

harry4203 (465) PRO, 1 jaar geleden

We vallen regelmatig in herhaling hier op de site, maar ook hier maar weer bij het begin beginnen en uitlezen met peugeot(gelijkwaardige) apparatuur.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 5008 of stel zelf een nieuwe vraag.