Peugeot 206: stroomprobleem

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

Ik heb een probleem en heb geen idee hoe het er gekomen is en hoe het te herstellen. Ik heb heel de dag nog met de wagen gereden, zet hem 's avonds voor de deur, zonder een enkele happering. Ik probeer hem de ochtend erna te starten om naar het werk te gaan, maar bij het omslaan van mijn sleutel merkte ik volgend probleem op. In stand één (controlelamp batterij) geen probleem, in stand 2 (controlelampen dashbord) geen vuilte aan de lucht, ik wil overgaan naar stand 3 (starten ) en alle stroom op gans de wagen valt weg en blijft weg voor onbeperkte tijd, vervolgens springt de stroom terug aan, maar bij een nieuwe poging tot starten gebeurt net terug hetzelfde...
Iemand enig idee?

Bij voorbaat dank

simoro1981

Geplaatst door simoro1981 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hans4074 (0) PRO, 12 jaar geleden

Startmotor defect, accu defect óf de aansluitingen hiervan niet in orde bijv. (te)los, accuklem gescheurd enz., dus (laten) controleren.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.