Peugeot PARTNER: stuur pomp

Bouwjaar: 1998

hoi oldtimer man van peus was weer trug.weer riem slap. maar van daag doe ik niks. morgen gaa ik verder. heb ik iets fout gedaan. of ben ik dom???? het is toch een inbus in de span rol???? zou het graag van je horen. groetjes jaap

jaap4744

Geplaatst door jaap4744 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

T luteijn (0) PRO, 20 jaar geleden

Even 2 vragen Jaap, is het een DW8 motor en zit er airco op ?

oldtimer (0) PRO, 20 jaar geleden

toch maar even goed naar de spanrollen en de stuurpomp kijken.

jaap4744 (0), 20 jaar geleden

hoi.het is een 19 d. geen stuurbkr. oldimer ik zat fout. probleem is op gelost. snaar was aan de binnen kant randjes weg. broken er uit.ik weet in middels hoe ik hem stel. op boven kand van de stuurpom. zit even na achteren. zwartekap weg halen dan kun je hem zien, moer naar om laag draaien spanen om hoog los.nieuwe snaar er op gezet. gespanen draait weer als van ouds bedankt voor juli in zet, groet jes jaap

T luteijn (0) PRO, 20 jaar geleden

Jaap,je bedoelt zeker geen airco ipv. geen stuurbekr. en zo te horen is het een dw8. Maar je probleem is in elk geval opgelost en daar gaat het om.!

jaap4744 (0), 20 jaar geleden

nee was geen airco maar wel stuurbekr doei

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.