Peugeot 206 gti: tik / rammel uit stuurhuis

Bouwjaar: 2000

hallo,ik heb een probleem om een tik/rammel uit het stuurhuis te krijgen....binnenste stuurkogels zijn vervangen maar als de auto op zijn wielen staat en men draait het stuur heen en weer hoor je in het stuurhuis een tikje.....tijdens rijden op slecht wegdek is dit ook in de auto te horen. alvast bedankt voor jullie reactie !!

peterh8902

Geplaatst door peterh8902 (5) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

wkhoek (0) PRO, 18 jaar geleden

kontroleer de fuseekogels es als de wagen uit de veren hangt. Vaak zit er bij deze wagens dan veel speling op.

Enting (0) PRO, 18 jaar geleden

Wij hebben al een paar keer het kruisstukje onderaan de stuurstang (overbrenging stuur/stuurhuis) met goed eindresultaat vervangen, overigens zijn de kruisstukjes te controleren voordat je hem gaat vervangen.

peterh8902 (5) PRO, 18 jaar geleden

bedankt voor jullie tip maar het probleem doet zich nog steeds voor.....volgens mij komt het uit het stuurhuis zelf ik weet niet of hierop nog stelmogelijkheden zitten? (fusee's en kruisstukje zijn goed )

rene9543 (0) PRO, 18 jaar geleden

bij een 206 gti zijn de voorste draagarm bevestigings punten aan de binnenzijde ook kogels , als daar speling op zit krijg je ook een rammelend geluid , en fusee kogels komt ook regelmatig voor idd , echt goed controleren met een bandenlichter of id , is niet altijd even duidelijk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.