Peugeot 307: Witte wijzers wijzerplaat

Bouwjaar: 2005

Weet soms iemand of het mogelijk is om de oranje wijzerplaatverlichting van een peugeot 307 te vervangen door die van de 407, de blauw-witte?
Ik wil dus enkel de wijzers in het blauw-wit van de 407, de rest mag oranje blijven... oogt wat mooier...
Kan dit met een beetje handigheid worden uitgevoerd? Of toch ff naar de dealer?
Bedankt.

freghy7403

Geplaatst door freghy7403 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

j.romijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Als de wijzers al op het andere asje zouden passen is het toch nog een heel klusje om ze op de goede stand op het asje te krijgen want anders klopt de aanwijzing niet meer.Ik denk dat het bij de dealer veel geld kost voor weinig verfraaing.

freghy7403 (0), 18 jaar geleden

Als de verlichting van de wijzerplaten niet brand zijn de naalden wit. Dus denk ik dat er achter de witte naalden oranje lampjes zitten... of niet? Dan gewoon het oranje lampje dat het naaldje verlicht vervangen door eentje met een ander kleurtje... denk ik; zou wel fijn zijn.

j.romijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Achter de wijzerplaat zit meestal een aantal lichtgeleiders van perspex die het licht van een lampje naar diverse te verlichten objecten lijdt kan zijn dat de wijzers apart aangelicht worden maar dat weet ik niet zeker.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.