Pontiac Trans Sport: afslaan 3.1ltr. '95

Bouwjaar: 1995

Ik heb vandaag een paar keer meegemaakt van twee dagen dat ik hem bezit dat als ik afrem of uitrol om tot stilstand te komen de motor onregelmatig begint te lopen en bij stilstand afslaat. Hij start wel gewoon weer maar als ik hem in zijn "Drive" zet met de voet op de rem slaat hij gelijk weer af. Ik moet dan met de rem los naar "D" schakelen zodat hij gelijk kan rijden. Eén keer gelukt met de voet op de rem. Daarna is het weer goed en schakelt hij weer gewoon. Tot hij weer begint met onregelmatig te lopen bij het afremmen of uitrollen. Ook heeft hij in dan z'n neutraal een hoog toerental 1000rpm. Met ritten op de snel weg heeft hij geen last maar vandaag rustig ritje binnendoor wel.
Wie kan mij helpen of heeft een oplossing voor ik naar de dealer ga.

bolle1368

Geplaatst door bolle1368 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

bolle1368 (0), 19 jaar geleden

Vandaag naar de dealer geweest.
Waarschijnlijk is het een lock-up probleem. De monteur van de dealer heeft de stekker op de bak eraf getrokken en nu moet het over zijn. Het is een veelvoorkomend probleem waar de meeste last van hebben. Het uit zich doordat de auto wil gaan rijden terwijl je stilstaat en daarom afslaat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.