Pontiac Firebird: pontiac firebird

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.4

hoi ik ben zeer geinteresserd in een pontiac firebird van 94 maar nu zou ik graag weten wat zijn de meest voorkomende problemen bij deze wagens???

jerrekeuh

Geplaatst door jerrekeuh (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Firebird? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

ben je een beetje handig, ben je bekend met amerikanen, weet je wat parts en benzine voor zo'n orgel kosten?
beantwoord je 1 van deze vragen met nee, laat dan maar.

Firebird 3.4: stuurhuizen/ stuurderij algemeen probleem gevoelig, kijk uit voor een slippende automaat, electronica is gevoelig en moeilijk uit te lezen als je de juiste apparatuur niet hebt. Kijk uit vaak zijn de birds afgeragt en afgetrapt en daarbij ook nog zeer weinig onderhouden. een goede kun je jaren plezier van hebben (zonder loden rechtervoet dan) maar om die er tussen uit te vinden moet je er een beetje kijk op hebben
suc6
Peco Power

jerrekeuh (0), 15 jaar geleden

ja ik werk zelf bij 1 van de grootste opel dealers van belgie , en onderdelen is geen probleem, ma gelijk je zegd dije zware voet , ja en electronica geen probleem en ik ken hier in de buurt nog een garage die in vele amerikanen doen zoals chevrolet caddilac en pontiac enzo dus dat is ook geen probleem voor info ? maar ik heb gehoord dat de cilinderkoppakkingen en de cilinderkoppen zelf wel vrij zwak zijn

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Waar op gedoeld wordt is de 3.4 uit de chevrolet trans sport, dat is een opgeboorde 3.1 met andere koppen, deze hebben vaak prolemen met de V-pakking => inlaatspruitstukpakking en deze hebben een bijzondere klepsteelgeleiding , als je die start, dan tikkeren ze als een diesel.
De 3.4 pontiac firebird heeft dit niet en ik heb nog niet 1 meegemaakt met problemen aan koppen of koppakking, wel stuurhuis en stuurstangen, automaatbak en remmerij (vastzitten van de zuiger in de klauw). Maar als je iemand in de buurt hebt met uitleesapparatuur, altijd handig. Als de wagen die je wilt kopen in de buurt staat kun je daar even langsrijden en daar iemand even een blik laten werpen. Bovendien moet in Belgie een auto voor verkoop tovh ook eerst gekeurd worden??
gr'
Peco Power

jerrekeuh (0), 15 jaar geleden

aah okeej in feite is er motorisch weinig aan te merken op deze autos , ja ze moete altijd eerst gekeurd worden om te kunne inschrijven. mjaah men besluit staat al vast dat het pontiac firebird zal worden maar nog even afwachten tot er nog te koop staan ik wil niet de eerste de best nemen he . ja die mankementen die u opnoemt valt nog mee vind ik , want alle merken en modellen hebben zo hun kwalen he . mvg johan nu weet ik tenminste waar ik sta en weet ik waar ik op moet letten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Firebird of stel zelf een nieuwe vraag.