Pontiac Firebird: pontiac start niet meer

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.1 V6

Hallo,

Ik heb terug problemen met mijn pontiac. Toen ik hem had aangekocht, wou hij plots niet meer starten. Heb hem dan naar de garage gedaan, daar hebben ze mijn contactslot overbrugd, dmv de reservesleutel.
Het probleem was opgelost, mijn auto reed terug.
Tot vorige week........
Ik probeerde hem te starten, maar krijg hem niet meer aan de praat.
Het probleem is dat ik geen ontsteking krijg en ook geen brandstoftoevoer. De lichten, de radio, ... werken wel. De startmotor werkt ook normaal. De accu is terug opgeladen. Hij rijdt voor het moment wel enkel op LPG, waarschijnlijk defecte brandstofpomp. Er zit nog voldoende LPG in de tank. Ik vind het wel raar dat ik mijn contact kan doordraaien zonder sleutel. Heb het hele weekend van alles geprobeerd, maar kan het probleem niet vinden.
Kan iemand me zeggen wat er scheelt en wat ik eraan kan doen?

delfine

Geplaatst door delfine (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Firebird? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

vd Lans (0) PRO, 17 jaar geleden

Zo te lezen zit er denk ik een probleem in de orginele startonderbreker.Blijft het security lampje op het dashbord branden?Om bij het module te komen moet het dashbord er uit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Firebird of stel zelf een nieuwe vraag.