Pontiac 0: pts

hallo allemaal hier weer een vraag van deze kant ik vraag wel veel maar ja ik wil dat mijn wagen goed loopt de vraag luidt is mijn wagen uitgerust met een pts oftewel positieve temperatuur sensor en zo ja waar zit dat ding want ik hoorde van een electricien omdat mijn wagen niet start als hij warm is en dan de fan aanslaat hoort mijn fan te blijven draaien als ik de sleutel uit het contact haal maar die stopt gelijk en gaat weer verder als ik het contact aanzet als de wagen is afgekoeld dan start hij weer ik heb de startmotor al laten testen maar die blijkt goed te zijn volgens de electricien zit zo een pts op elke wagen maar ik weet het niet hopend op jullie antwoord want ik begin de moed op te geven

joop sl

Geplaatst door joop sl (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

Dat heet in de autotechniek gewoon de temperatuursensor in dit soort sensoren heb je de PTC en NTC dat heeft met de weerstandwaarden te maken met opwarmen en/of afkoelen.

Positieve Temperatuur Coefficient
Negatieve Temperatuur Coefficient

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac 0 of stel zelf een nieuwe vraag.