Pontiac tanssport: Verlichting

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.8

Was bezig met aanhangerstekker te verwisselen waarschijnlijk anders aangesloten gezeten dan bij normale aansluitschema. Gvolg zekering eruit van de achterlichten. vervangen maar geen linkerachterlicht meer. geen van de 2 lampen. De rest doet het wel knip. rem etc. Wie kan me helpen

pontiacje

Geplaatst door pontiacje (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 17 jaar geleden

Beide lampjes kapot.
Klinkt raar , maar komt vaak voor , vooral na een kortsluiting.

pontiacje (0), 17 jaar geleden

morgenvroeg gelijk even controleren, had ze al even bekeken na de sluiting maar doe er wel even 2 andere in. hoop dat het dat is.

pontiacje (0), 17 jaar geleden

Het heeft helaas niet geholpen, krijg geen stroom op de verlichting en ook geen stroom op de verlichting van de aanhanger. De rest doet het wel gewoon. rem, knipper etc. wel rechts maar niet links? Zit er nog ergens een verborgen zekering of zoiets?

vd Lans (0) PRO, 17 jaar geleden

Er zitten nog zekeringen links naast het stuur (5X) onder het luchtrooster je moet wel eerst de grijze plasticplaat onder het stuur weghalen.Het kan zijn dat er een zwart plakbandje overheen geplakt is.

pontiacje (0), 17 jaar geleden

Heel erg bedankt, controleer dat even en hoop dat het dat is.

pontiacje (0), 17 jaar geleden

Het heeft inderdaad geholpen en bij mij zaten er zelfs 7 zekeringen, je moet het maar weten dat daar ook nog zekeringen zitten. De a.n.w.b. kon het euvel ook niet verhelpen en om een draad (noodoplossing) van de rechter naar de linker te trekken zag ik ook niet zitten om daar ook nog een aanhanger aan te hangen.
Ontzettend bedankt !!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.