Porsche Carrera: brandstofpomp/ relais /bedradingsschema

Bouwjaar: 1985, Brandstof: Benzine

Hoi,
ik ben bezig met een porsche 911 carrera cabrio , hij krijgt geen brandstof. probleem is dat ik de brandstofpomp niet aan de loop krijg, normaaal hoor je hem brommen als je hem op contact zet en dan als de wagen start weer. nu hoor ik niks, denk dat de pomp het heeeft begeven, maar wil eerst graag ff testen voor ik'm uit de tank vis. daarvoor heb ik de bedradingschema's nodig, of moet ik in elk geval weten welke draden bij de pomp of het relais horen, kan iemand mij daar mee helpen ( een compleet bedradingsschema zou helemaal prachtig zijn) alvast bedankt

Mercury

Geplaatst door Mercury (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Porsche 911? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 17 jaar geleden

Het relais zit onder de linker stoel dacht ik mij te herinneren.als je 30 en 87 doorverbind in de stekker zal de pomp moeten gaan draaien.

Hans

Mercury (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=Hans4037]Het relais zit onder de linker stoel dacht ik mij te herinneren.als je 30 en 87 doorverbind in de stekker zal de pomp moeten gaan draaien.

Hans[/quote]
Ik heb de grote boschkast onder de linker stoel al gevonden, neem aan dat er nummers bij staan, ga het morgen direct ff proberen, thanks

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Porsche 911 of stel zelf een nieuwe vraag.