Porsche 928: hulp gezocht

Bouwjaar: 1982

wie kan mij helpen met de verlichting en de aanjager?

bij de verlichting doet het groot licht het niet uit de koplampen

en de aanjager draait alleen als ik de schuif op de voorruit stand zet

wie kent deze problemen en wie weet de oplossing hiervoor?

groetjes marc

Marc6913

Geplaatst door Marc6913 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Porsche 928? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Richard9643 (0), 18 jaar geleden

Hallo Marc,

Het deel van de aanjager komt mij bekend voor. Bij mijn exemplaar was het het relais van de aanjager. Hiervan zijn er 2, een voor de "normale" standen van de draaischakelaar op het middenconsole en een aparte voor de inschakeling van de aanjager bij gebruik van de ontwaseming. Bij mij was de eerste stuk met als gevolg dat de aanjager alleen werkte bij gebruik van de ontwaseming. De relais zijn te vinden in de voetruimte van de passagier. Bij de auto hoort een kaart met daarop welk relais waarvoor is. De relais in mijn 928 gaan op dit moment achter elkaar stuk, een paar reserve zijn dan ook geen overbodige luxe. (Dit hoeven geen speciale Porsche realis te zijn)

Relais zijn te controleren met een Ohmmeter. Het electrische circuit kun je ook bruggen met een draad over de aansluitingen 30 en 87 van het relais. Hiermee kun je snel nagaan of het relais een probleem is.

Groeten,

Richard

Marc6913 (0), 18 jaar geleden

oke dank je

groetjes marc

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Porsche 928 of stel zelf een nieuwe vraag.