Porsche 911: slaat niet meer aan .

Bouwjaar: 1985, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3,2 carrera

Hallo, heb een 1985 Carrera Cabriolet ingeruild welke de eerste 2 weken zonder problemen heeft gelopen. Op een gegeven moment wou de auto slecht starten als je hem met warme motor uit zette. Startmotor ging daarna erg langzaam rond ( half uurtje wachten en geen probleem meer) Ook direct aanslaan als je de auto aanduwde.
Rijdend weggezet en nu slaat hij helemaal niet meer aan. Lijkt me een ander probleem, auto start goed, je hoort de benzinepomp lopen als je hem op contact zet , heb alleen geen vonk op de bougies tijdens starten. Is een 1985 3,2 Carrera Cabrio
Tips ?

alex en henny

Geplaatst door alex en henny (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Porsche 911? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 12 jaar geleden

hall gever? BDP zender?

alex en henny (0) PRO, 12 jaar geleden

Heb net even een bougie in de bobinekabel gestoken en ik krijg 1 vonk bij het op contact zetten, vervolgens tijdens het starten niets meer. Moet haast de BDP sensor zijn toch ?
Auto staat op een erg lastige plek bij mensen in de garage dus vervang graag in een keer het goede onderdeel !
Alex

alex en henny (0) PRO, 12 jaar geleden

Heb net ook de BDP gever vernieuwd maar geen enkel resultaat. Als ik de auto op contact zet krijg ik op de bobinekabel 1 vonk. Daarna tijdens het starten niets meer.
HELP !

alex en henny (0) PRO, 12 jaar geleden

Sorry voor de late respons, maar het was de ECU die onder de bestuurdesstoel ligt.
Vervanging van het DME relais en de Hall gever gaven geen resultaat, kon van een kennis een computer lenen en het was starten en lopen.
Ecu laten repareren bij AC Tronic in Almelo.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Porsche 911 of stel zelf een nieuwe vraag.