Renault : 2.2dci

ik wil van deze motor compressie meten en nou schijnt er een facom gereedschap nr op renault net te hebben gestaan in een tip techniq.renault levert iig geen speciaal gereedschap voor deze motor

abc

Geplaatst door abc (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Volgens mij is dat gereedschap automatisch toegestuurd. Het is gewoon een holle gloeistift.

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Of is die nou toch voor de F-motoren?

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

die is voor de f motoren heb een paar maanden geleden contact gehad met tod en die zeiden dat zij het niet leverden .niet lang daarna stond er een stukje over in een tip techniq met een facomnr.nu weet ik dat nr niet meer en ben niet meer werkzaam bij dealer dus heb geen toegang tot renault net. vandaar mijn vraag hier.
de schroefdraad en lengte van de gloeistift van een g9t is anders dan van een f9q

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Heb het ook gelezen in een Tip. Kom echter deze week niet op m'n werk.
Heb je een slecht lopende G9T dan?

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

5 maanden geleden een zgan motor gemonteerd en nu beweerd een andere garage dat er 1 cil nauwelijks compressie heeft.auto opgehaald en staat stationair enorm te schudden maar trekt goed en een beetje op toeren is het schudden over dus ik denk een defect vliegwiel maar wil eerst compressie meten voor ik de bak eraf trek

sjaak r (0) PRO, 18 jaar geleden

Heb het even voor je opgezocht.
Stond idd in tip technique. Het facom nr is 911B.049

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

http://img218.imageshack.us/img218/1461/..." border="0" width="255" alt="Image Hosted by ImageShack.us" />

Volgens het FACOM-boek wordt deze ook gebruikt bij Mercedes C22?

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

thanks hier kan ik iets mee

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

heb inmiddels het gereedschap besteld dus krijg ik deze week binnen ,heb inmiddels wel het vliegwiel vervangen en motor ligt weer stil zit alleen nog wel een bijgeluid(rammel)in die goed te horen is ,lijkt ter hoogte van de 4e cil te komen ,inlaat spruitstuk is voorzien van een swirlklep(zo noemen ze hem geloof ik)en die schijnen nogal eens af te breken.is dar een manier voor om er achter te komen of moet ik hem dan echt demonteren?

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Je kan het vacuümslangetje lostrekken en een vacuúmpompje aansluiten en dan horen of het geluid ook iets veranderd. Maar deze kleppen gaan redelijk vaak stuk, bij alle Xg0f die we hebben rijden hebben we ze al vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Overig of stel zelf een nieuwe vraag.