Renault Grand Scenic: Aanjager

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9dci

Hallo, ik heb sinds een dag of 2 een piep in mijn ventilator(ecc) hij begint te piepen op standje 4 en word niet harder als je de ventilator harder zet, wat o wat kan dit zijn??

zafira2.2dti

Geplaatst door zafira2.2dti (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Ventilator (bijna) overleden. Gewoon (laten) vervangen. Niet te lang mee wachten want je hebt goede kans dat de voorschakelweerstand anders het ook begeeft.

zafira2.2dti (0), 12 jaar geleden

Ik wil voor alle zekerheid toch even vragen, de ventilator zit toch links onder? Ik hoor het gepiep (echt gepiep en niet zomaar wat) toch echt in het midden van mijn dashboard???

erikjuh37 (0) PRO, 12 jaar geleden

Zit middenonder dashbord. (Laten) vervangen is het advies. Valt niet mee hoor. Bij mijn weten moet het dashbord eruit. Weet dat niet zeker.

Renaultmonteurtje (0) PRO, 12 jaar geleden

Inderdaad Erik, de kachelventilator zit aan de bovenzijde van het kachelhuis, om deze te vervangen moet het complete dashboard er uit. een klusje van een uurtje of 6

achter de stuurkolom zit ie

[img]http://i.imgur.com/eCSpD.jpg[/img]

zafira2.2dti (0), 12 jaar geleden

Dank je wel mensen, hier word ik weer niet vrolijk van. Word weer garage bezoek, want daar hoef ik zelf niet aan te beginnen natuurlijk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.