Renault Espace: Achterklep Espace '98 zit vast

Bouwjaar: 1998

Hallo,

Van mijn Renault Espace uit '98 zit de achterklep vast? Wanneer je met de afstandsbediening de auto ontsluit dan blijft de klep "op slot" overigens lijkt het er meer op dat de knop waar je de achterklep mee opent niet meer werkt. Iemand een idee?

mcvanish

Geplaatst door mcvanish (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

waarschijnlijk is er een klem afgebroken dus je zult de bekleding eraf moeten halen dat kan net als de klep dicht zit (niet makkelijk maar het kan)

Nic8069 (0) PRO, 18 jaar geleden

Gebeurt wel vaker dat door corrosie het vergrendelmotortje niet meer goed shuift.

mcvanish (0), 18 jaar geleden

Hmmm ik kan eigenlijk niet meer dan 2 schroefjes vinden waar mee de binnenkleding los zou moeten kunnen maken. Het losmaken van deze schroefjes geeft nog te weinig ruimte om iets te kunnen doen?! Moet ik dan meer geweld gaan gebruiken?

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Op elke hoek van de bekleding zit een schroefje. De handgreep moet los. De mistachterlichten moeten uitgebouwd worden, achter elk licht zit een schroefje. Tot slot zit er in de boven kant van de bekleding ook nog 2 gaten, elk ongeveer 10 cm uit het midden, daar doorheen kun je met een dopje 10 en een verlengstukje nog 2 boutjes bereiken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.