Renault Laguna: Achterruit verwarming

Bouwjaar: 1995

Hallo,

Als ik kijk in de andere berichten van mensen met achterruit verwarming problemen zie ik dat terwijl ze wel stroom (12v) meten bij de contactpunten onder de achterruit ze alsnog de relais en de stekkers onder het dashboard moeten controleren. Als je stroom hebt dan ligt het daar toch niet aan? (mischien ben ik wel gek hoor) Maar ik zit dus ook met dat probleem.
spiegel verw. doet het wel maar a.ruitverw. dus niet er staat wel 12v op de stekkers onder de a.ruit. en 1 Ohm weerstand? op de bedrading op de a.ruit.

Ra ra hoe kan dat nou.

Bvd voor jullie reacties.

Dennis

Dennis2082

Geplaatst door Dennis2082 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

sjaak10918 (0) PRO, 18 jaar geleden

de 12 volt die je meet kan soms een soort lekspanning zijn, als je een lampje oid aan zou sluiten valt de spanning weg. Maar je wordt er wel door op het verkeerde been gezet.

Peter8699 (0), 18 jaar geleden

Neem eens een Duspol of een Universeelmeter om de spanning te meten. De schakeling van de achterruitverwarming en de spiegelverwarming ( zitten gekoppeld ) kun je vinden in het boek van P.H.Olving ISBN 90.201.2947.3. Blz. 203( achterruit- en 209 (spiegelverwarming.)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.