Renault Espace : auto schakelt niet over naar lpg

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine

Ik heb een renault espace uit 2008 met een lpg3 installatie. Als ik de auto start rijd hij 1 kilometer op benzine en schakelt dan automatisch over op gas. Nu schakelt hij niet meer over automatisch over op gas. Als ik handmatig over schakel of als ik harder rijd dan schakelt hij wel over en rijd hij prima. Garage heeft een nieuwe pomp besteld. Maar ik twijfel toch of dit wel het probleem is, omdat hij wel goed rijd op gas.
heeft iemand ervaring hiermee ?

Henk

henkto

Geplaatst door henkto (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ronny530 (0), 10 jaar geleden

Het overschakelen van benzine naar lpg is wel temperatuur afhankelijk. Een motor heeft in deze periode langer nodig om de vereiste motor temperatuur te halen dan in de zomer. U schrijft dat bij sneller rijden wel van benzine naar lpg overgeschakeld wordt. M.i. is er niets mis maar bent u wat ongeduldig.

jan5047 (0) PRO, 10 jaar geleden

Pomp kun je uitsluiten, spreek wel even af met de garage als het de pomp niet is U hem ook niet betaald, als hij goed loopt op gas is de pomp oke

richard9712 (0), 10 jaar geleden

Het probleem lijkt me niet bij de pomp te liggen. (als deze stuk aan het gaan is maakt deze constant geluid en merk je dat tijdens het rijden.)
Denk eerder aan de druksensor of de temperatuursensor van de LPG installatie.
Is de installatie al uitgelezen op foutcodes en waardes?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.