Renault Espace: auto stopt bruusk en abslamp licht op

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: dti

auto stopt bruusk en abslamp licht op

jhl

Geplaatst door jhl (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

mkampstra (0) PRO, 17 jaar geleden

Ja dat is echt goede informatie!! Daar kunnen we wat mee.

Megane20 (0), 17 jaar geleden

Bedoel je dat je rempedaal een schakelaar is geworden: niet doseerbaar?

jhl (0) PRO, 17 jaar geleden

nee, auto stopt bruusk, je vliegt bijna door de voorruit en abs-lamp licht op. Nu heb ik zopas vastgesteld dat de batterij niet goed vastzat. De plus kon bewogen worden. Zal morgen zien.

MrRiP (0) PRO, 17 jaar geleden

is als je langzaam rijd laatste stukje van het remmen dan zal er wel een wiel sensor defect of de tandring , is het bij sneller rijden zal er iest met de abs pomp elec. zijn draad breuk ofzo

van der Ven (0) PRO, 17 jaar geleden

Zelf enige jaren voor Lucas Gerling gewerkt, later voor TRW.
Probleem heeft niets te maken met het ABS systeem zelf daar er een zgn. Failsafe relay de functie van een incorrect werkende ABS functie zal overbruggen.
Tevens zal er op basis van een berekening een incorrecte sensor werking tijdig herkent worden naar, wederom het Fail Safe relay in werking zal treden.

Het probeem dient meer worden gezocht in de remkrachtverdeler en haar remleidingen. Let vooral op waar te nemen vervuilingen binnen het hydraulisch systeem. Het electrisch gedeelte kan in z'n geheel buiten beschouwing worden gelaten.

Succes ermee !

patvdr (0) PRO, 17 jaar geleden

heeft jouw espace al een AFU (assistance freinage urgence) waar bij paniekstop abs zelf remsysteem overneemt? anders kan hier een probleem zitten in de voeler reactiesnelheid rempedaal.
is er aan je elektrisch systeem gewerkt onlangs? ik denk hier aan aansluiting gps systemen op abs signaal of gsm handfree die interferenties uitzendt?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.