Renault Laguna: Bijgeluiden

Bouwjaar: 1997

Een Laguna produceert bij lopende motor (F3R) een soort getik welke weg lijken te komen bij de dynamo, aircopomp, stuurbekrachtigingspomp. Geluid heeft iets weg van dieselklop. Vloeistoffen zijn op peil, auto rijdt/stuurt verder goed. Airco (climatronic) werkt ook goed. Iemand suggesties?

MHB

Geplaatst door MHB (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

Dan denk ik dat het de dynamo is ik heb een clio met zo motor en die dynamo maakte ook zo geluid heb de dynamo vervangen en nu is het geluid weg.

MHB (0), 19 jaar geleden

Dat vermoeden had ik ook al. Vreemd, is nl. revisie-dynamo die er nauwelijks 1 jaar op zit. Misschien multiriem te strak gespannen. Ik ga de dynamo vervangen. Dank voor de tip.

kahler (0), 19 jaar geleden

Haal demultisnnar eraf er draai en voel eens aan de waterpomp kijk of deze geen grote speling heeft gebeurd wel vaker namelijk met deze motoren.

MHB (0), 19 jaar geleden

Probleem is inmiddels bekend: dynamo bleek goed, water- en aircopomp ook. Stuurbekrachtigingspomp is boosdoener. Zijn er revisie pomp beschikbaar of is vernieuwen enige optie?

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

Dan zou ik hem vernieuwe thijs dan weet je zeker dat het geluid niet meer terug komt.

MHB (0), 19 jaar geleden

Over wat voor een bedrag praten we hier dan? Inclusief montage?

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

Dat zou ik niet weten dan zou je even de renault dealer moeten bellen.succes

MHB (0), 19 jaar geleden

Oplossing gevonden. Bouten poelie zaten los! Met dank aan Henkie Nobach voor de tip. Nagetrokken en geluid is volledig weg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.