Renault Scenic: binnenbekleding (rechter)voordeur

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Bij mij is het raammechanisme n.a.w. kapot, en voordat ik naar de garage ga, wil ik zelf eerst eens kijken of ik dit kan maken cq zien wat er aan mankeert.
Dan zal de binnenbekleding van de deur eraf moeten. En hier heb ik geen ervaring mee, dus weet iemand wat ik allemaal los moet schroeven en waar ik evt. op moet letten.
Alvast bedankt

gr, Wim

wmpi

Geplaatst door wmpi (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

driouchi (0), 14 jaar geleden

ik ga vandaag bij mijn auto kijken en je hoort het wel

wmpi (0), 14 jaar geleden

Oké, ik wacht af.
In ieder geval bedankt voor je reactie.

gr, Wim

garageburgwal (0) PRO, 14 jaar geleden

Mocht de kabel niet helemaal zijn"opgevreten" dab kun j eeen rep setje kopen kost een tientje ofzo..

driouchi (0), 14 jaar geleden

Oke als je electrische ramen hebt dan bij de bedeiningsknoppen heb je een zwart kleine dopje deze kan je zo opwepen met kleine schroefdraaier en daaronder bevindt zich een kleine schroefje die kan je opschroefen en bij de hendel waar je de deur open maakt zet daar ook een schroef onder een plastic dopje deze dopje die kan je ook met een schroef draaier opwepen zodat je bij de scroef kan onderkant van de deur zijn er nog twee zichtbaar schroeven deze dus los maken gebruik hiervoor de torx schroefdraair en voorzichtig met de bekleding naar jouw trekken en kijk nogmaals of bij jouw nof ergens een schroef die los moet veel suc 6

wmpi (0), 14 jaar geleden

Beste H. Driouchi,
Bedankt voor deze info, ga binnenkort hiermee aan de slag.
Ik hoop dat het bij U gelukt is.

gr, wim

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.