Renault Laguna : Constante stroom trekhaak laguna grandtour

Ga binnenkort een trekhaak monteren op m'n laguna.
Ik heb uit eerdere berichten begrepen dat er achterin de auto li achter de bekleding een steker zit voor een alarmsysteem en dat daarvan de constante stroom betrokken kan worden voor de trekhaak (van de dikke rode draad). Nu heb ik echter ook begrepen dat hiervoor een extra zekering moet worden geplaatst ergens achter het dashboard.
Kan iemand mij vertellen welke zekering dit is en waar ik die kan vinden?

FredK

Geplaatst door FredK (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

abc (0) PRO, 17 jaar geleden

hoe oud is de laguna?bij de laguna 2 fase 1 moet je de zekeringen kast links in het dashboard losmaken hier bovenop zit nog een zekering houder met 6 zekering plaatsen ,hier zijn er nog 2 vrij hier moet je er 1 indoen (weet zo niet welke even proberen)

FredK (0), 17 jaar geleden

Volgens mij heb ik het al gevonden. Gaat om Laguna2 GT fase2, (eind 2005). Extra zekering geplaatst in zek kast (30A) welke de dikke rode draad voedt welke achter bekleding in stekker zit li in achterbak op de lose steker. (dacht voor Alarm oid)

abc (0) PRO, 17 jaar geleden

zekering zit dan gewoon in in de zekeringen kast ,toch?
die stekker achterin is idd voor een evt alarm en de dikke rode kabel voor de trekhaak

FredK (0), 17 jaar geleden

Yep klopt helemaal, zekering gewoon in zek kast.
Simpeler kan het niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.