Renault Scenic: de auto start niet meer na vervangen van alle airbags en module

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6-16V

Hallo weet iemand het volgende.
alle airbag's v.v en de aanstuur unit onder midden console,auto slaat niet meer aan.na controle blijkt dat een zekering kapot was onder motorkap van ontsteeking en benz.pomp.maar deze smelt steeds door als ik hem op contact zet.De airbag lamp brand ook zwak met de gebruikte unit van de sloop.als ik de unit van voor het ongeluk er in zet is de lamp fel en knapt de zekering niet.Op de sloop zeiden ze 2 arbag's en unit van zelfde auto v.v.en gordelspanners.
Kent iemand dit probleem?kan de arbag unit nog gebruikt worden als hij al eens afgegaan is.dan is alles goed!
maar alle airbag's liggen nu los.

haarno

Geplaatst door haarno (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (30) PRO, 15 jaar geleden

nee als de airbag afgegaan is moet de unit vervangen worden.
het lijkt me dat er iets niet goed is met die van de sloop misschien verkeerd type of zo .

groetjes jan.

Andre0123 (0) PRO, 15 jaar geleden

kan voor je kijken of het wel de juiste unit is maar dan heb ik de chassnrs van de schade auto en de donor auto nodig om dat uit te zoeken

abc (0) PRO, 15 jaar geleden

dan is het de verkeerde airbag unit die er nu inzit ,zit ondeling verschil in ook als is het het zelfde bouwjaar en uitvoering

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.