Renault Kangoo: diesel hort en stoot

Bouwjaar: 1998

Hallo sinds een half jaar hort en stoot mijn diesel, bovendien produceert hij veel witte rook. Steeds als de garage (Renault De Zeeuw; 's-Gravenzande)er iets aan doet werkt hij even goed en daarna begint hij weer. De auto (1.9 D; 220.000 km) doet het alleen als hij koud is, warm loopt hij perfect. Hij start gewoon goed. Maar als hij dan even loopt, hoest de moter (beweegt ook behoorlijk; voelbaar in de auto) Ook als ik ga rijden hoest de moter, totdat hij warm is. Wat is er het afgelopen halfjaar allemaal gebeurt aan mijn auto;
elektrokleppen vervangen
vervroegingsklep
nieuwe verstuiver
nieuwe voorgloeiers
nieuwe distributieriem
grote beurt

Wie kan mij helpen; wat zou het kunnen zijn? De garage weet het ook niet meer. En ik ben bang als ik hem breng dat er weer een enorme rekening komt en dat het dan toch niet helpt..

jump

Geplaatst door jump (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Je moet van dealer verlangen dat ze je auto repareren ipv willekeurig onderdelen vervangen!

Mogelijk oorzaken;pomptimimg, vervuild inlaatspruitstuk, klepspeling.

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Witte rook is onverbrande diesel.Misschien de kleppen stellen ??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.