Renault Espace: distributieriem

Bouwjaar: 1998

Hallo, heeft deze auto een ketting of een riem. Wanneer een riem, om de hoeveel kilometer moet deze dan vervangen worden. Heeft deze auto problemen met gas?

BACCARA

Geplaatst door BACCARA (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

type motor?

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Zal wel een F3R zijn omdat ie op LPG loopt.

De riem dient vervangen na 120.000 km of 5 jaar, wat het eerst komt.

BACCARA (0), 18 jaar geleden

abc, het is een 2.0 8 klepper. Ik begrijp dat soms al na 20000 km de kleppen niet meer te stellen zijn? Is het dan eigenlijk geen goede keus om een espace op gas te rijden? Wie heeft ervaring met deze motor op gas? Ik verneem het graag.

MHB (0), 18 jaar geleden

F3R is prima blok. Rij zelf al 194.000 met dezelfde originele (!)kop. Om de 20.000km kleppen stellen. Maar moet toegeven mijne zijn nu uitgesteld. Kan er nog zo'n 10.000 km mee. Dus meer dan 2 ton met orginele kop. Heb rustige rijstijl overigens. Met de gasinstallatie (Eurogas G3) heb ik nog nooit iets gehad in al die kilometers.

slot (0) PRO, 18 jaar geleden

zijn in het verleden vaak problemen geweest met deze motoren kleppen zakken in door de hetere verbranding op gas weet niet hoe de latere motoren van dit type zich houden 1998 was volgens mij nog niet echt optimaal op gas

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.