Renault Twingo: Electrische hoogteverstelling koplampen twingo

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400

Van de linker koplamp was het glas gebarsten, dus ik heb een nieuwe koplamp geplaatst.
De elektrische bedienmotor kon ik overzetten echter bij het aanzetten begon de motor te roken. Rechts functioneerde normaal.
Waarschijnlijk moet je bij het plaatsen van de motor iets doen zodat de motor in een begin of eindstand staat.
We weet de juiste instructie hierover?

audirijder

Geplaatst door audirijder (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Safrane10698 (0), 14 jaar geleden

Nee kan je gewoon over steken. Even opletten dat als je hem n de kopplampunit plaatst dat je hem onder de juiste hoek insteekt. Dan komt het kogeltje op de goede plaats te zitten. Verder gaat hij gewoon in de stand staan die de knop hem opdraagt. En daarna kan je de koplamp goed stellen met een imbus of dopsleutel maat 6.

Het is niet zo dat als de knop op stand a staat en motortje op stand b dat het motortje bij aansluiten zichzelf stuk draait.

audirijder (0), 13 jaar geleden

Via internet een nieuwe koplamp voordelig gekocht, echter de kwaliteit was niet goed en paste ook slecht.
In heet water het glas voorzichtig losgehaald en op dezelfde wijze ook van de oude lamp en zo overgezet met siliconenkit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.