Renault Clio: Geluid bij gas geven.

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 12 16v

Hallo,bij effe gas geven hoor ik eerst een soort geblaas en dan komt de motor op toeren,ook bij vertrek vanuit stilstand is er soms de indruk dat er vermogen te kort is en meer moet gas geven om niet stil te vallen.Vervelend en gevaarlijk bij kruispunten.Bij het rijden gaat hij goed.Maar de geblaas of aanzuig geluid vind ik niet normaal.Ik heb het vroeger niet gehoord of niet opgevallen want toen vertrok hij goed,iemand een idee?
Mvg.

vwer

Geplaatst door vwer (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Ralf_Jensen (0) PRO, 8 jaar geleden

Vacuümlek? Slang gescheurd ? Pakking lek?
Laat de motor eens stationair draaien, en ga met een busje WD40 tekeer. Wiebel daarbij aan je inlaattraject. En constateer of dat de motor varieert in toerental.

vwer (0), 8 jaar geleden

Heb ik zo goed ik kan nagekeken,kan zo direct niks zien.Geluid komt van na de luchtfilter,inlaat,kleppendeksel.
Stationair draait hij stabiel en goed.ga nog eens kijken en anders zal ik toch maar eens langsgaan bij de dealer,bedankt voor het meedenken Ralf.
Mvg.

vwer (0), 8 jaar geleden

Vandaag is de auto bij de dealer geweest en heeft het probleem gevonden,het gasklephuis is volledig zuiver gemaakt en opnieuw ingeleerd.De auto rijd terug zoals de eerste dag ,probleem opgelost.
Slotje,grt.

vwer (0), 8 jaar geleden

.

vwer (0), 8 jaar geleden

.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.