Renault Laguna: Geraas onder de motorkap

Bouwjaar: 1998

Wat als licht razend geluid begon bij mijn Laguna 18 RT,begint langzaam harder te klinken en ik heb geen idee waar dit vandaan komt/kan komen. Kan dit een versleten waterpomp zijn,of lekt deze altijd ook water dan ? Het geluid klinkt echt als een versleten lager en komt ergens in de buurt van de multibelt vandaan. Iemand enig idee wat het verder zou kunnen zijn ? Auto loopt op benzine en heeft nu 122000 probleemloze kilometers gelopen. Kortom, verder niets dan lof voor dit merk.

gerakroo

Geplaatst door gerakroo (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

abc (0) PRO, 19 jaar geleden

waarschijnlijk de waterpomp even de multieriem erafhalen en de pomp met de hand ronddraaien dan merk je het wel . niet te lang wachten want ik heb er 2 gehad waarbij de pomp vast sloeg en daardoor kwam de multiriem tussen de distr riem .gevolg kleppen krom

ksie (0) PRO, 19 jaar geleden

waterpomplagers defect .moet je inderdaad snel laten repareren

gerakroo (0), 19 jaar geleden

Hallo allemaal, Probleem is opgelost,het was inderdaad de waterpomp! Bij de Renaultgarage kostte het 338,75 en bij de "garage om de hoek" 188 euro! Wat een idioot verschil in prijs ! Bedankt voor de reacties.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.