Renault 19: inlaatspruitstukpakking

Bouwjaar: 1989

auto loopt onregelmatig en fluit als een straaljager! (spruitstukpakking oorzaak) als ik deze wil vervangen waar moet ik op letten en welke pakkingen kan ik dan nog meer vervangen als ik dit toch ga doen/???bedankt alvast voor info vr gr andre

andre329

Geplaatst door andre329 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault 19? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Het hele spruitsuk moet eraf.Alle pakkingen van het spruitstuk moet je vervangen .De pakking tussen de twee spruitstukdelen is de oorzaak.De delen zitten meestal met 4 torxbouten vast. De 2 koperen ringen van de benzineleidigen ook vernieuwen .Je hebt 2 pakkingen en 2 ringen nodig in totaal.

andre329 (0), 18 jaar geleden

BEDANKT HEB HEM VERVANGEN, NU HEB IK DENK IK EEN PAAR FAUTJES GEMAAKT,SENSOR AAN/OP UITLAAT IS AFGEBROKEN WAAR DIENT DEZE VOOR??DE VEER VAN DE GAS KABEL IS ER NU AF(HOORT ER OP)MAAR DAN BLIJFT GAS HANGEN KOMT HIJ NIET VOLEDIG TERUG,WAT DOE IK VERKEERD??KAN DESTELSCHROEF STATIONAIR NIET VINDEN OOK MET BOEKJES NIET??LOOPT NU VEEL TE HOOG.WAAR DIENT HET HITTESCHILD VOOR MET SLANG NA LUCHTFILTER OP
SPRUITSTUK??HOOP DAT IK DE GOEDE STEKKERS HEB AANGESLOTEN IS ER EEN HANDIGHEIDJE VOOR?/ DAN KAN IK HEM AFMAKEN, NU LOOPT HIJ NIET GOED??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault 19 of stel zelf een nieuwe vraag.