Renault 0: kilometer teller valt weg

Bouwjaar: 2006

Ik heb eeb Renault Megane Scenic van 1999 en zo af en toe valt de kilometerteller weg tijdens het rijden ,op de snelweg danst dat ding dan op en neer en valt zo maar weg .Na een poosje doet ie het dan wel weer .Is daar iets aan te doen?Of moet er een nieuwe telller in (de dagteller doet het dan trouwens ook niet meer).Wat kost een nieuwe teller of de onderdelen die er voor nodig zijn voor zo`n auto?

j.de vries

Geplaatst door j.de vries (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

bvan h (0), 18 jaar geleden

Ik Zou Hem Eerst Laten Uitlezen Want De Opname Van De Snelheid Gaat Via Het Abs Als Dit Aanwezig Is En Anders Is De Opname Element Wat Op De Versnellingsbak Stuk Dit Is Geen Dure Reperatie . Tellerklok Is Niet Stuk

herman109 (0), 18 jaar geleden

Eeen dansende kilometerteller. Met onze scenic bouwjaar 1999 hebben wij hetzelfde probleem gehad. Hiermee naar de dealer geweest. Het probleem was intermitterend, dus lastig te verhelpen. Dealer had in eerste instantie zoiets van: dat is een aardingsprobleem. Was niet het geval, in tweede instantie hebben zij een opnemer vervangen om na aan maand erachter te komen dat met na het vervangen van de kilometertellerunit het probleem echt weg was.

j.de vries (0), 18 jaar geleden

Goeie tip "bvanh" het probleem is opgelost en de teller doet het weer als vanouds......bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault 0 of stel zelf een nieuwe vraag.