Renault Scenic: kraken vering over een drempel

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 8v 80 kw automaat

beste mensen open even een nieuw bericht want krijg die andere niet weg.

het probleem wat n aanwezig is dat linksvoor ter hoogte van het dashboard een kraak in zit als je over een drempel heen rijd ,zaterdag de winterbanden onder de auto gezet met behulp mbv garage krik en het kraakt weer als een gek.

voor dat ik hem op de krik zetten was het dus bijna niet ,ook als hij van de brug af gaat bij de garage met de wielen onbelast en je ze hem weer op de wielen kraken aanwezig.

maar steeds linksvoor ter hoogte van de bovenkant spatbord ,zal zaterdag de wielkasten eens schoonspuiten en de stailsatorstang.

wie kan mijn nu eens vertellen wat het is het krake bij inveren en niet meer het toktok geluid wat ik eerst had met de eerste topic


ps we zijn tevens bij de spijterij geweest en bleek dat links voor schade is geweest ,spatbord zit los achter de montage plek bij de buitenspiegel ,maar lijkt mijn stug dat dat een gekraak kan veroorzaken

bloemie

Geplaatst door bloemie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

timo tt (0) PRO, 14 jaar geleden

kunnen je veerpootlagers zijn,als je iemand het stuur van links naar rechts laat draaien met lopende motor moet je even aan de veren voelen als de lagers stuk zijn voel je het in de veer kraken en schokken

nihuni00 (0), 14 jaar geleden

Hoi, met Rien. Dit heb ik ook met de grand scenic. Je voelt de veer verspringen, Is dit een dure reparatie ? We horen het wel als het opgelost is.

bvisser@online.nl (0), 14 jaar geleden

Kostte mij 400 euro bij de dealer. Gewone Scenic van 2003.

bloemie (0), 14 jaar geleden

inmiddels de draagarm vv ,oude rubber gewoon gaar en gescheurt (zag e pas na demontage) wiellagers en huis goed en geen scheuren.

kraken nog steeds tot gisteren spontaan weg ,wel kijken we naar de stabilisator rubbers welke door de dealer zijn vv want volgens de monteur zitten de verkeerde erop.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.