Renault Laguna: navigatie probleem

Bouwjaar: 2002

In mijn laguna initiale zit een carimat navigatiesysteem, deze krijgt in een keer geen gps verbinding meer, het schoteltje op het scherm blijft rood.
Wie herkend dit en weet een oplossing, want zonder gps verbinding geen navigatie.OPLOSSING....
Hij doet het na 4 wagen weer spontaan. Scheelt weer ruim 150 euro alleen doormeten!!!!!! Nooit geen renault meer. Ik kan er niet tegen werken wat een kosten wij hier iedere keer aan hebben

jeanette

Geplaatst door jeanette (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

antenne kabel los of slecht contact in de stekkers van de kabel

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Antenne zelf op het dak geeft soms wel een probleem.

jeanette (0), 18 jaar geleden

ongekend, na 4 dagen niets geen beeld te willen geven en alleen maar met het geheugen in de laatste plaats te blijven hangen doet deze het weer.
Deze auto heeft al meer bij garage gestaan dan ik in mijn hele leven bij de dokter, wat een schijtbak. Nooit geen renault meer. Als renault service had hadden ze deze wagen teruggenomen en een andere geleverd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.