Renault Laguna: Noodlloop

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hallo,
Ik ben in het bezit van een Renault Laguna Grand Tour 1.8 uit 2001. (100.000 Km).
Sinds ong. 6 weken valt de auto onder het rijden in de noodloop, met de storing brandstofinspuiting. Inmiddels zijn er twee nieuwe kabelbomen gemonteerd en is het gasklephuis vervangen door een alluminiumhuis.De gaspedaal is in orde bevonden en hij is opnieuw geprogrammeerd met de laatste updates.
Maar het probleem blijft zich voordoen !!!
De auto staat inmiddels al 5 weken bij een autogarage (al bij div. Renault-dealers geweest, maar deze kunnen het probleem niet oplossen).
Iemand een idee.............?
Alvast bedankt voor de reacties, Milan

Milan

Geplaatst door Milan (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sjaak r (0) PRO, 15 jaar geleden

Ook geprogrameerd met apparte cd die je moet gebruiken als je een plastic gasklephuis vervangt voor een alluminium?
Anders blijft de rekeneenheid over.

Milan (0), 15 jaar geleden

Sjaak, bedankt voor de reatie.
De bijgeleverde cd is ook ingelezen maar het probleem blijft zich voordoen.......

Laatste update 26-09-08: het probleem is eindelijk na 7 weken opgelost......
Wat blijkt: het splinternieuwe gasklephuis bleek defect te zijn. Deze nogmaals vervangen en hij loopt weer als een zonnetje...........

hennep (0), 15 jaar geleden

Heb hetzelfde gehad onder rijden in noodloop storing brandstof inspuiting . Ben toen naar garage gegaan daar hebben ze de computer gerezet en 4 bobines vervangen deze schijnen zwak te zijn dus snel stuk . Heb ook een 1,8 16V uit 2001 bekijk ook even de bougie's misschien aan vervanging toe of vies Groeten jh

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.